Evenimente

Scopul evenimentelor organizate de noi este de a evidenția tradițiile din zonă, de a face reclamă producătorilor locali și agenților economici ce sunt deschiși la colaborare, de a contribui la cunoașterea de către localnici a propriei identități culturale. Organizarea de târguri de produse tradiționale, concursuri de mountain bike, schi, snowboard și altele.

Pe 29 și 30 august a avut loc evenimentul  Zilele „Merg.in Bușteni”. O manifestare ce îmbină tradiția, cultura și gastronomia.Pe 19 septembrie evenimentul, „Bușteni Epic 2015”, va fi reprezentat de un concurs mountain bike. Sub sloganul „Sport-Aer- Natură- Aventură” manifestarea se adresează iubitorilor de natură, de mișcare pe bicicletă în aer curat și nu în ultimul rând de aventură.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pe 26 septembrie va avea loc Târgul meșterilor populari, „Atelierele tradiționale Merg.in Bușteni”, meșteri în artă populară își vor demonstra în direct măestria și vor împărtăși din tainele meseriilor străvechi publicului doritor. Prin organizarea acestui eveniment tip atelier cu vânzare directă, sperăm să contribuim cu succes la cunoașterea și răspândirea pe mai departe a tradițiilor și tainelor meșteşugului popular românesc, la trezirea spiritului ancestral, fiind totodată un foarte bun prilej pentru locuitorii zonei și turiștilor, de a interacționa și dezvolta posibile relații de colaborare și nu numai, cu meșteri populari de mare valoare din diferite zone ale țării.

Mester 3 Mester 1 Mester 2 Mester 4 Mester 5 Mester 6

Lasă un răspuns